greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.

Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Απίστευτο overclocking σε Radeon HD 5870


Οι γνωστοί Σουηδοί overclockers Kinc και Emor (κατά κόσμον Marcus Hultin και Jon Sandstrom) είναι οι πρώτοι άνθρωποι που κατάφεραν να αυξήσουν τη συχνότητα μιας GPU πέρα από το μαγικό αριθμό των 1500MHz. Οι δύο Σουηδοί πήραν μια Asus ROG Matrix HD 5870 2GB με συχνότητα πυρήνα στα 894MHz και το ρολόι σταμάτησε τελικά στα 1525 MHz. Όσο για τις μνήμες, η ταχύτητά τους πήγε στα 1300MHz.

Οι Kinc και Emor χρησιμοποίησαν στις δοκιμές τους έναν επεξεργαστή από το βαρύ πυροβολικό της Intel, τον Core i7 980X, ο οποίος υπερχρονίστηκε στα 4.5GHz. Το αποτέλεσμα ήταν ένα εντυπωσιακό σκορ P30542 3DMarks στο Vantage. Οι δύο Σουηδοί έχουν ρεκόρ P51651 με δύο HD 5970 σε CrossFire. Ωστόσο, το γεγονός ότι με έναν πυρήνα κατάφεραν να φτάσουν στο 60% της επίδοσης που πέτυχαν με τέσσερις (2x5970), είναι αν μη τι άλλο ένα εντυπωσιακό επίτευγμα.

Futuremark link

ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου