greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Ανακοινώθηκε και επίσημα το Nokia N8.

nokian8.jpg

Έπειτα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα γεμάτο διαρροές και φήμες, η Nokia προχώρησε στις επίσημες ανακοινώσεις για το επερχόμενο N8. Το πολυαναμενόμενο smartphone αναμένεται να διατεθεί στα κανάλια της αγοράς κάποια στιγμή από τον Ιούλιο και μετά και η προτεινόμενη λιανική τιμή του έχει οριστεί αυτή τη στιγμή στα 370 ευρώ. Καθόλου άσχημα, αν αναλογιστεί κανείς τις δυνατότητές του.

Το N8 βασίζεται στην πλατφόρμα Symbian^3 και η πρώτη αίσθηση είναι ότι έχουμε να κάνουμε με μια εξαιρετική βάση για το νέο smartphone των Φινλανδών. Το N8 διαθέτει κάμερα με αισθητήρα 12 megapixels, ενώ η οθόνη αφής των 3,5 ιντσών έχει κατασκευαστεί με βάση την τεχνολογία capacitive.

Ο αποθηκευτικός χώρος είναι 16GB, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα επέκταση στα 48GB με κάρτα microSD. Αναμένουμε...

ΠΗΓΗ: t3mag.gr , www.businesswire.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου