greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Η Microsoft εγκαταλείπει το Courier tablet

Πριν από αρκετούς μήνες είχαν έρθει στην επιφάνεια πληροφορίες για ένα επερχόμενο tablet με την υπογραφή της Μicrosoft. Αν και η συσκευή δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ επίσημα από την εταιρεία, ήταν κοινό μυστικό ότι το Courier -όπως είχε ονομαστεί το project- επρόκειτο να παρουσιαστεί μέσα στο 2010. Τελικά, όμως, η υπόθεση φαίνεται να μπαίνει στο αρχείο, καθώς η Microsoft σταματά την ανάπτυξη του Courier.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός ο λόγος για τον οποίο η εταιρεία εγκατέλειψε το project. Ο αντιπρόεδρος επικοινωνίας της Microsoft Frank Shaw περιορίστηκε να δηλώσει ότι "ερευνούμε συνέχεια νέες ιδέες, είναι στο DNA μας να αναπτύσσουμε νέα πράγματα. Τα αποτελέσματα του Courier θα εκτιμηθούν για το μέλλον, αλλά δεν είναι στα σχέδιά μας να αναπτύξουμε τώρα μια τέτοια συσκευή".

Ο χειρισμός του Courier είχε πολλά καινοτομικα στοιχεία, καθώς συνδύαζε τη χρήση αφής και γραφίδας για την εισαγωγή δεδομένων. Ενδεχομένως η εγκατάλειψη του project να σηματοδοτεί μια αλλαγή στρατηγικής της Microsoft για το επόμενο διάστημα, με κύριο άξονα την ανάπτυξη των Windows 7 και των Windows Phone σε βάρος του hardware. Το μέλλον θα δείξει τι ακριβώς έχει στο μυαλό του ο Steve Ballmer.


ΠΗΓΗ: e-pcmag

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου