greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Πόσο θα στοιχίζουν τα netbooks με το λειτουργικό της Google;


chrome.jpg

Τα πρώτα netbooks που θα βασίζονται στο επερχόμενο λειτουργικό της Google θα πρέπει να αναμένονται στις αρχές του 2011. Δεν το λέμε εμείς αυτό, το λέει ο ισχυρός άνδρας της εταιρείας Eric Schmidt. Είπε κι άλλα ο Schmidt μιλώντας στο Atmosphere Cloud Computing forum, αλλά δεν ήταν όλα ευχάριστα. Όπως, για παράδειγμα, οι τιμές των φορητών με το Chrome OS.

Όπως φαίνεται, οι τιμές των netbooks με το νέο λειτουργικό θα είναι περίπου οι ίδιες με αυτές των Windows netbooks. Αυτό, βέβαια, δε μας πολυαρέσει, δεδομένου ότι τα Windows τα πληρώνεις, ενώ το Chrome OS υποτίθεται ότι είναι free. Αν, μάλιστα, αναλογιστεί κανείς ότι το Internet είναι απαραίτητο για να κάνεις οτιδήποτε στο Chrome OS, η πλάστιγγα γέρνει κι άλλο υπέρ των Windows.

Ο Schmidt, πάντως, είναι τρομερά αισιόδοξος για το λειτουργικό του. Τόσο αισιόδοξος, που λέει ότι θα είναι ό,τι καλύτερο έχει βγει τα τελευταία 20 χρόνια. Το αν είναι έτσι τα πράγματα ή απλά το λέει γιατί πρέπει να το πει, θα το γνωρίζουμε σε λίγους μήνες.

ΠΗΓΗ: t3mag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου