greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

52χρονη Αγγλίδα κατακτά το Google Street View.



Μερικές διακρίσεις έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις. Η 52χρονη Wendy Southgate από το Suffolk της Αγγλίας είναι εδώ και λίγες μέρες η πλέον αναγνωρίσιμη γυναίκα στο Google Street View, καθώς εμφανίζεται όχι σε μία, όχι σε δύο, αλλά σε 43 φωτογραφίες από αυτές που φιλοξενούνται στην υπηρεσία τρισδιάστατης απεικόνισης της Google. Κι όλα αυτά, χωρίς η κα Southgate να γνωρίζει τίποτα.

Η ανυποψίαστη κυρία από την ανατολική Αγγλία έβγαλε μια μέρα το σκύλο της βόλτα και τράβηξε πάνω της χωρίς να το θέλει την κάμερα της Google. Εκείνη τη μέρα, η εταιρεία είχε βγάλει στους δρόμους του Suffolk το αυτοκίνητο με την κάμερα και τραβούσε φωτογραφίες από τον οικιστικό ιστό. Κατά σύμπτωση, η κα Southgate και το αυτοκίνητο της Google ακολούθησαν την ίδια πορεία για αρκετή ώρα, με αποτέλεσμα οι δρόμοι τους να συναντηθούν σε 43 φωτογραφίες.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο κύριος Southgate μπήκε στο Google Street View και από περιέργεια κατευθύνθηκε στην πόλη του. Προς μεγάλη του έκπληξη, είδε τη σύζυγό του να βρίσκεται στους περισσότερους δρόμους της πόλης. Όταν τη φώναξε στον υπολογιστή, δεν πίστευε βέβαια στα μάτια της, θυμήθηκε ωστόσο ότι μια μέρα που έβγαλε το σκύλο βόλτα υπήρχε ένα ύποπτο αυτοκίνητο που κινείτο με πολύ χαμηλή ταχύτητα "και κάτι έκανε προς το πεζοδρόμιο".

ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr , news.cnet.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου