greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Αυτή την Palm ποιος θα την πάρει;

palm-logo.jpg

Θυμάστε που γράφαμε πριν από μέρες ότι η Palm έχει βάλει πωλητήριο κι έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον η HTC και η Lenovo; Τα πράγματα, τελικά, δεν είναι και τόσο εύκολα για την Palm, καθώς τόσο η HTC, όσο και η Lenovo φαίνεται ότι αποσύρουν το ενδιαφέρον τους. Οι πληροφορίες, μάλιστα, θέλουν την HTC να έχει ήδη πάρει την απόφασή της, βάζοντας τέλος στα σενάρια ότι πρόκειται να καταθέσει πρόταση για την εξαγορά της Palm.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι η HTC έριξε μια προσεκτική ματιά στα οικονομικά στοιχεία της Palm και ανατρίχιασε με το μέγεθος της μαύρης τρύπας, καταλήγοντας στην απόφαση "ευχαριστώ, δε με ενδιαφέρει το μαγαζί σας".

Παράλληλα, φαίνεται ότι κάπου έχουν κολλήσει οι συνομιλίες ανάμεσα στην Palm και την Hwawei, η οποία εμφανίζεται κι αυτή ως υποψήφιος αγοραστής.

Μένει, λοιπόν, η Lenovo. Ωστόσο, κι εδώ τα πράγματα είναι δύσκολα, καθώς η κινέζικη εταιρεία πρέπει να φτιάξει το image της και η εξαγορά της προβληματικής Palm μπορεί να κάνει περισσότερο κακό, παρά καλό.

Τι θα γίνει, λοιπόν, με την Palm; Αυτή τη στιγμή δεν ξέρει κανένας. Το μόνο που μπορούν να κάνουν οι αμερικάνοι, είναι να ελπίζουν ότι θα βρεθεί σύντομα αγοραστής. Άσχετο, αλλά μήπως η τελευταία πρόταση σάς θυμίζει συζήτηση για ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα;

ΠΗΓΗ: t3mag.gr , vr-zone.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου