greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Να αγοράσω το iPad, ναι ή όχι;

ipad.jpg

Υπάρχουν τρεις κατηγορίες ανθρώπων: 1) οι ναι σε όλα, που έχουν τυφλή εμπιστοσύνη στην Apple και σπεύδουν να αγοράσουν οτιδήποτε καινούργιο ανακοινώνει, 2) οι άσε ρε μάγκα που απορρίπτουν εκ προοιμίου τα gadgets του Steve Jobs και 3) οι άνθρωποι που αποφασίζουν βάσει λογικών επιχειρημάτων. Αν ανήκετε στην τελευταία κατηγορία, κάντε το τεστ που ακολουθεί και μάθετε αν το iPad έχει φτιαχτεί για εσάς!

  1. Μπορείτε να τρίψετε το πόδι σας, να κουνήσετε το χέρι σας, να μασήσετε τσίχλα και να ανοικλείσετε τα μάτια σας, όλα αυτά ταυτόχρονα; Αν ναι, το iPad δε σας κάνει. Όπως ήδη θα ξέρετε, δεν υποστηρίζει multitasking.
  2. Βλέπετε videos σε sites πέρα από το YouTube; Αν ναι, ξεχάστε το iPad. Είναι γνωστή η κόντρα ανάμεσα στην Apple και την Adobe για το Flash.
  3. Χρησιμοποιείτε συχνά τα χέρια σας; Αν ναι, έχετε βρει έναν υπέροχο φίλο στο iPad. Ο χειρισμός με τα δάκτυλα είναι υποδειγματικός. Θα ξεχάσετε τι πάει να πει ποντίκι και πληκτρολόγιο!
  4. Γίνεται χαμός στο inbox του email σας; Κανένα πρόβλημα! Η εκτέλεση βαρετών και πολύπλοκων εργασιών, όπως ο καθαρισμός του inbox, είναι πραγματικό παιχνιδάκι στην οθόνη του iPad! Όσοι το έχουν δοκιμάσει, μπορούν να το επιβεβαιώσουν.
  5. Έχετε πρόβλημα να αγοράσετε ξανά τα ίδια πράγματα; Για παράδειγμα, είχατε κάποιες βιντεοκασέτες που τις ξαναπήρατε σε DVD και τώρα ετοιμάζεστε να αγοράσετε τις ίδιες ταινίες και σε Blu-ray; Αν δε σας αρέσει αυτή η ιδέα, τότε ξανασκεφτείτε το πριν αγοράσετε το iPad. Θα πρέπει να ξαναπάρετε πολλές εφαρμογές που ήδη έχετε, στην έκδοση για τη μεγαλύτερη οθόνη. Και όπως είναι αναμενόμενο, μεγαλύτερη ανάλυση σημαίνει πιο ακριβή εφαρμογή.
  6. Σας αρέσει να διαβάζετε στην τουαλέτα; Όπως καταλαβαίνετε, το iPad είναι η καλύτερη συντροφιά σ' αυτό το απομονωμένο περιβάλλον. Μέχρι και ταινίες παίζει, τι άλλο θέλετε;
  7. Έχετε υπερ-τεράστια συλλογή από MP3; Μάλλον δε σας κάνει το iPad. Διατίθεται σε εκδόσεις 16GB, 32GB και 64GB, οπότε αν έχετε ένα σκασμό δισκογραφίες, τα πράγματα είναι δύσκολα.
  8. Θέλατε πάντα να αγοράσετε MacBook αλλά σας φαίνεται ακριβό; Το iPad είναι η απάντηση στο πρόβλημά σας! Χωρίς υπερβολή, είναι το φθηνότερο Mac που μπορείτε να βρείτε. Μπορεί να κάνει σχεδόν ό,τι κι ένας υπολογιστής (όχι όλα, μην τρελαθούμε!)
  9. Είστε βιβλιοφάγος; Μπορεί να μην αυστηρά είναι e-book reader, αλλά τα καταφέρνει μια χαρά. Απείρως πιο ξεκούραστο από έναν φορητό υπολογιστή.
  10. Ταξιδεύετε συχνά στο εξωτερικό με αεροπλάνο; Αν ναι, θα έχετε πέσει θύμα των εξονυχιστικών ελέγχων, στο πλαίσιο των οποίων το laptop σας θεωρείται περίπου ίσης επικινδυνότητας με ένα μυδραλιοβόλο. Το iPad έχει ήδη κερδίσει το χαρακτηρισμό check-in friendly, οπότε δε θα έχετε κανένα πρόβλημα.

Αν εξακολουθείτε να αμφιταλαντεύεστε μετά από όλα αυτά, μάλλον έχετε γενικότερο πρόβλημα με τη λήψη αποφάσεων. Εμείς, πάντως, κάναμε ό,τι μπορούσαμε.

ΠΗΓΗ: t3mag.gr , www.betanews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου