greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Έσπασε και το νέο κλείδωμα της Ubisoft.


Πριν από λίγο καιρό, η Ubisoft ανακοίνωσε σημαντικές αλλαγές στο σύστημα της διαχείρισης ψηφιακών δικαιωμάτων (DRM) που περιλαμβάνεται στα παιχνίδια που κυκλοφορεί. Θέλοντας να πατάξει την πειρατεία, η Ubisoft εισήγαγε ένα νέο κλείδωμα που προϋποθέτει συνεχή σύνδεση στο Internet για τον παίκτη. Όπως όλα δείχνουν, όμως, ακόμα κι αυτό το κλείδωμα δε στάθηκε αρκετό για χαλάσει τα σχέδια των πειρατών.

Η γνωστή ομάδα Skid Row κατάφερε να παρακάμψει το κλείδωμα στο Assassin's Creed 2 κι έχει ήδη διαθέσει τις λεπτομέρειες στο κοινό. Μάλιστα, τα μέλη της ομάδας εξέδωσαν ένα μικρό κείμενο, όπου αφού ευχαριστούν τη Ubisoft (!) προχωρούν σε συστάσεις για το τι πρέπει να προσέχει σε ένα παιχνίδι: "Ευχαριστούμε, Ubisoft, ήταν μια πρόκληση για εμάς, αλλά τίποτα δε μπορεί να μας σταματήσει. Την επόμενη φορά επικεντρωθείτε στο καθαυτό παιχνίδι και όχι στο κλείδωμα, το οποίο ήταν φρικτό για όλους τους νόμιμους χρήστες. Απλά κάναμε τη ζωή τους ευκολότερη".

Παρά τα όνειρα της Ubisoft, φαίνεται ότι ο πόλεμος με τους πειρατές έχει πολλά επεισόδια ακόμα.

ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr , www.tgdaily.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου