greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Viper II Sector 5 Edition Extreme Performance DDR3-2500 από την Patriot.

Η γνωστή κατασκευάστρια εταιρεία αρθρωμάτων μνήμης και μέσων αποθήκευσης Patriot Memory, ανακοίνωσε την επέκταση των λύσεων της εταιρείας που αφορούν στα σετ μνήμης DDR3 με την νέα υπερ-υψηλής απόδοσης σειρά Viper II Sector 5 Edition Extreme Performance DDR3 για την πλατφόρμα της Intel με το P55 Express chipset.

Τα νέα αρθρώματα μνήμης Patriot Viper II Series Sector 5 Edition έχουν περάσει μία σειρά από ειδικά τεστ προδιαγραφών σε διάφορα συστήματα που κάνουν χρήση του Intel P55 Express chipset και επεξεργαστών Core i7, ώστε να διασφαλιστεί η υψηλή απόδοση τους στα 2500MHz με χρόνους υστέρησης 9-11-9-27. Τα συγκεκριμένα αρθρώματα μνήμης απευθύνονται σε ιδιαίτερα απαιτητικούς χρήστες και overclockers.

Η νέα σειρά αρθρωμάτων μνήμης Patriot Viper II Series Sector 5 Edition διαθέτει ειδικά σχεδιασμένους αλουμινένιους διαχύτες θερμότητας (heat spreaders) ώστε να απομακρύνεται αποτελεσματικά η θερμότητα από τα chips της μνήμης και να μεταφέρεται γρήγορα και αποτελεσματικά στο περιβάλλον. Τα νέα αρθρώματα μνήμης της Patriot προσφέρονται σε σετ των 4GB (2 x 2GB) με το part number PVV34G2500C9K.

Παράλληλα με το σετ μνήμης Patriot Viper II Series Sector 5 Edition 4GB DDR3-2500, η Patriot προσφέρει και δύο ακόμα κιτ μνήμης, στα 2400MHz και 2133MHz και χρόνους υστέρησης αντίστοιχα 9-11-9-27 και 9-9-9-27. Τα part numbers των δύο παραπάνω σετ μνήμης είναι αντίστοιχα PVV34G2400C9K και PVV34G2133C9K.


ΠΗΓΗ: ghz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου