greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

LG Mini GD880.


Το νέο LG Mini GD880, είναι ένα κινητό τηλέφωνο με τεχνολογία αφής και ιδιαίτερα μικρό μέγεθος που χάρη στις κορυφαίες λειτουργίες του υπόσχεται μια μοναδική Internet-on-the-go εμπειρία. Το LG Mini ακολουθεί τη σχεδιαστική προσέγγιση "less is more" και είναι τόσο ξεχωριστό που διακρίθηκε με τα βραβεία "Red dot" και "iF Product Design Award 2010".

Στη μπροστινή πλευρά της συσκευής, δεσπόζει η οθόνη αφής 3,2 ιντσών χωρίς να υπάρχουν άλλα πλήκτρα, ενώ οι μεταλλικές πινελιές στις πλαϊνές επιφάνειες, αγκαλιάζουν το κινητό τηλέφωνο προσδίδοντας κομψότητα στην εμφάνιση του. Χάρη στις λεπτές διαστάσεις του, το LG Mini είναι αρκετά μικρό για να χωρέσει σε οποιαδήποτε τσέπη ή τσάντα για να σας συνοδεύει παντού!

Ξεχάστε τα ογκώδη και δύσχρηστα κινητά τηλέφωνα και αφήστε τη λιτή και απέριττη «προσωπικότητα» του LG Mini να σας γοητεύσει. Με το νέο Phantom Browser και συμβατότητα HTML-5, το LG Mini προσφέρει αναβαθμισμένη εμπειρία πλοήγησης στο Internet και μια σειρά πρόσθετων εφαρμογών για να είστε σε επαφή με τους online φίλους σας ακόμη ευκολότερα και ταχύτερα.

Η πρόσβαση στις περισσότερες υπηρεσίες του Google, όπως τα Gmail, Calendar, Google Maps και Google Buzz, αλλά και η αναπαραγωγή βίντεο από το YouTube, είναι «παιχνιδάκι» με το LG Mini, ενώ οι fans του Facebook και του Twitter μπορούν να στέλνουν άμεσα ενημερώσεις και updates στους φίλους τους μέσω του φιλικού μενού πλοήγησης του τηλεφώνου.

Για τους λάτρεις της φωτογραφίας και της περιπέτειας, το LG Mini διαθέτει κάμερα ανάλυσης 5.0 Megapixels, λειτουργία A-GPS με geo-tagging, συνδεσιμότητα WiFi και ραδιόφωνο FM για να μην το αποχωρίζεστε ούτε στιγμή! Προτιμήστε το mini σχεδιασμό και τις maxi δυνατότητες του LG Mini, γιατί θέλετε πάντα να ξεχωρίζετε, γιατί Life's Good!

Βασικά Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Διαστάσεις (χιλ.): 102 (Μ) x 47,6 (Π) x 10,6 (Β)
  • Βάρος: 99γρ.
  • Δίκτυα: GSM / HSDPA 7.2 / UMTS
  • Τύπος οθόνης: WVGA hybrid LCD / 3.2''
  • Ανάλυση οθόνης: 480 x 854 pixels
  • Πλήθος χρωμάτων: 16 εκατομμύρια
  • Κάμερα: 5.0 Megapixels με Auto Focus Face detection και Image stabilization
  • Δυνατότητα video recording: WVGA @ 30fps (480 x 854 pixels)
  • Μνήμη: 100MB (επεκτάσιμη έως 32GB με MicroSD)
  • Ήχος: Dolby Mobile
  • Αναπαραγωγή βίντεο: DivX/XviD
  • Συνδεσιμότητα: HSDPA 7,2Mbps / WiFI / Bluetooth 2.1 / EDR
  • FM Radio
  • Πρόσθετες λειτουργίες: Geotagging / A-GPS / Multi Touch Zoom / 3D παιχνίδια
ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου