greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Στο Facebook to Office της Μicrosoft.

Ιδανική για το marketing των Web Apps του Office η βάση των 400 εκατ. χρήστων του Facebook.

Πριν από λίγο καιρό ο επικεφαλής του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ ανακοίνωσε με περίσσεια «υπερηφάνια» την υπηρεσία Facebook Docs: «Είναι όλη η δύναμη του Microsoft Office στο Ιντερνετ με μια απλή ενσωμάτωση στο Facebook».

Οι χρήστες στο Facebook θα μπορούν να δημιουργούν, να τροποποιούν και να μοιράζονται αρχεία Word, Excel και Powerpoint και να τα «ανεβάζουν» από PC ή Mac. H νέα υπηρεσία αν και βρίσκεται σε δοκιμαστικό επίπεδο (beta version) λειτουργεί όπως ακριβώς και το μοίρασμα φωτογραφιών στο Facebook. Βασίζεται στην πλατφόρμα Web Apps του Μicrosoft Οffice (2010) την ίδια στιγμή που τα Fuse Labs της Microsoft εργάζονται για την ενσωμάτωση στο Facebook.

Πρόκειται για μια συνεργασία η οποία μένει να αποδειχτεί πόσο επωφελής είναι για τις δύο πλευρές. Οι χρήστες του Facebook, ενδεχομένως οι μαθητές και όχι τόσο στελέχη επιχειρήσεων, θα έχουν τη δυνατότητα ανταλλαγής αρχείων της Microsoft που χρησιμοποιούνται ευρέως, την ίδια στιγμή που η βάση των 400 εκατομμυρίων χρηστών του Facebook είναι η κατάλληλη περίπτωση για τo πλασάρισμα των Web Apps.

ΠΗΓΗ: www.kathimerini.gr με πληροφορίες από Guardian.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου