greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Η Mozilla υπόσχεται απροβλημάτιστη λειτουργία στον νέο Firefox.

Η Mozilla ανακοίνωσε τη διάθεση της public beta έκδοσης για τον Firefox 3.6.4, ο οποίος είναι επίσης γνωστός με την κωδική ονομασία Lorentz. Η νέα έκδοση δε συνοδεύεται από νέα χαρακτηριστικά που κάνουν τη διαφορά σε σχέση με τα όσα ισχύουν μέχρι σήμερα, ωστόσο είναι εξοπλισμένη με μια σημαντική βελτίωση η οποία φιλοδοξεί να βάλει τέλος στα αιφνίδια crashes που οφείλονται σε συγκεκριμένα plug-ins.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ο Firefox 3.6.4 δε θα τερματίζει τη λειτουργία του σε περίπτωση που πέφτει πάνω σε crash των επεκτάσεων για το Adobe Flash, το Apple Quicktime ή το Microsoft Silverlight. Τα plug-ins θα τρέχουν ως ξεχωριστές διεργασίες (processes), έτσι ώστε ο τερματισμός τους να μη συνεπάγεται τερματισμό και του Firefox.

Εν τω μεταξύ, πολλοί χρήστες του Firefox έχουν ήδη παρατηρήσει ότι έχει απενεργοποιηθεί για λόγους ασφαλείας το Java Deployment Toolkit. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες, το εν λόγω plug-in μπορεί εν δυνάμει να χρησιμοποιηθεί για απομακρυσμένη επίθεση.

ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr , www.theregister.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου