greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Έρχονται τα tablets της MSI

Ήταν δεδομένο ότι η παρουσίαση του iPad θα έδινε το σύνθημα για μια σειρά προϊόντων στη νεοσύστατη κατηγορία των tablets. Μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να δούμε πολλές νέες ταμπλέτες από τους μεγάλους κατασκευαστές. Οι πρώτες πληροφορίες για τα tablets της MSI έχουν ήδη κυκλοφορήσει και αναμένεται να μάθουμε περισσότερα στις αρχές του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η MSI θα παρουσιάσει μοντέλα με Android και μοντέλα με Windows 7. Το λειτουργικό θα παίζει καθοριστικό ρόλο στο hardware, καθώς οι συσκευές με Android θα βασίζονται στην πλατφόρμα Tegra 2 της Nvidia, ενώ τα Windows-based μοντέλα θα είναι εξοπλισμένα με Atom. Όσο για τις οθόνες, οι διαστάσεις τους θα κυμαίνονται μεταξύ 8,9 και 10 ιντσών.

Η MSI διοχετεύει στον Τύπο την πληροφορία ότι θα ακολουθήσει επιθετική τιμολογιακή πολιτική. Το τι ακριβώς σημαίνει αυτό δε μπορούμε να το γνωρίζουμε από τώρα, μπορούμε ωστόσο να υποθέσουμε ότι κάποια μοντέλα θα έχουν τιμή χαμηλότερη από τα 500 δολάρια του iPad.

Η εταιρεία αναμένεται να κάνει τις επίσημες ανακοινώσεις από το βήμα της έκθεσης Computex τον προσεχή Ιούνιο. Τα tablets της MSI θα πρέπει να αναμένονται στην αγορά από το Σεπτέμβρη και μετά.


ΠΗΓΗ: e-pcmag

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου