greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Τις 40 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως έφτασε το Xbox 360.

Αν και υπήρξαν ορισμένες... καμπές στις πωλήσεις της δημοφιλούς κονσόλας της Microsoft κατά καιρούς, το Xbox 360 τελικώς κατάφερε να ξεπεράσει τις 40 εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο τον κόσμο. Ο αριθμός ορόσημο στην ιστορία του Xbox 360 μάλιστα επετεύχθη παρότι οι πωλήσεις του Xbox 360 στο πρώτο τρίμηνο του 2010 και σε σχέση με το παρελθόν ήταν κατά 12% μειωμένες.

Αν αναρωτιέστε πως πήγε η Microsoft γενικώς, τα κέρδη της εμφανίζονται κατά 35% αυξημένα σε σχέση με το 2009, κυρίως λόγω των πωλήσεων των Windows 7 και της σουίτας Office της εταιρείας.

Γενικώς, το Xbox 360 τα πηγαίνει πολύ καλά αλλά το προβάδισμα που έχει απέναντι στο PlayStation 3 δεν είναι και τόσο μεγάλο (περίπου 6 με 7 εκατομμύρια κονσόλες Xbox 360 περισσότερες έχουν πουληθεί). Αντίθετα η διαφορά με το Wii, που έχει πουλήσει στον κύκλο ζωής του, 65 εκατομμύρια τεμάχια είναι σημαντικά μεγάλη και οι πωλήσεις του Xbox 360 θα πρέπει να συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς για να φτάσει σε πωλήσεις το Wii.

ΠΗΓΗ: ghz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου