greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Ένα βήμα πιο κοντά στο 3D για το PlayStation 3.

sony-playstation-3.jpg

Έχουμε γράψει επανειλημμένα ότι το 2010 είναι η χρονιά του 3D. Η τρισδιάστατη τεχνολογία δεν περιορίζεται μόνο στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, αλλά βρίσκει εφαρμογή και στο gaming. Το PlayStation 3 προετοιμάζεται για το πέρασμα στη νέα εποχή, με τη Sony να διαθέτει στο κοινό μια νέα έκδοση του firmware που στρώνει κόκκινο χαλί για τη στερεοσκοπική απεικόνιση.

Η έκδοση 3.30 του PS3 firmware αποδίδει στην κονσόλα της Sony τον τίτλο 3D ready. Το μόνο που μένει, πλέον, είναι το firmware του καλοκαιριού, το οποίο θα ολοκληρώσει τη διαδικασία που μόλις ξεκίνησε.

Η Ιάπωνες θα παρουσιάσουν μέσα στο επόμενο διάστημα τις 3D τηλεοράσεις τους και μαζί μ' αυτές 4 games για το PlayStation 3. Πρόκειται για τα Wipeout HD, Motorstorm Pacific Rift, PAIN και Super Stardust HD.

Το τελευταίο firmware περιλαμβάνει επίσης καλύτερα Trophy options και βελτιώσεις στην υποστήριξη Flash, έτσι ώστε να είναι πιο ομαλό το YouTube streaming.

ΠΗΓΗ: t3mag.gr , www.techdigest.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου