greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Διάγνωση και θεραπεία στα Windows XP και Vista.

Η Microsoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Fix it, μιας εφαρμογής που φέρνει στους κατόχους των Windows XP και των Vista ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στα Windows 7. Πρόκειται ουσιαστικά για το ιδιαίτερα επιτυχημένο διαγνωστικό εργαλείο που προειδοποιεί τον χρήστη του λειτουργικού για τυχόν προβλήματα και διορθώνει ανωμαλίες που μπορούν να επηρεάσουν τη σταθερότητα του συστήματος.

Το λογισμικό διατίθεται προς το παρόν σε δοκιμαστική έκδοση και απαιτεί ένα πλήρως ενημερωμένο λειτουργικό - για παράδειγμα, τα Windows XP θα πρέπει να διαθέτουν το Service Pack 3. Αμέσως μετά την εγκατάσταση, το Fix it ελέγχει περιοδικά τον υπολογιστή για τυχόν προβλήματα στα Windows ή κάποια συνδεδεμένη συσκευή και ειδοποιεί το χρήστη όταν υπάρξει διαθέσιμη λύση. Επιπλέον, το πρόγραμμα είναι σε θέση να προβλέψει τον αντίκτυπο που πρόκειται να έχουν οι κατά καιρούς ανανεώσεις ασφαλείας στη λειτουργία του συστήματος.

Το διαγνωστικό αυτό εργαλείο είναι ενσωματωμένο στη βασική εγκατάσταση των Windows 7, οπότε οι κάτοχοι της τελευταίας έκδοσης του λειτουργικού το έχουν ήδη στον υπολογιστή τους.

ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr , news.bbc.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου