greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Στο διαδίκτυο το αρχείο του Rolling Stone.

Ολόκληρη η ιστορία του αμερικανικού -και όχι μόνο- ροκ βρίσκεται πλέον ένα κλικ μακριά. Το σύνολο του αρχείου του μουσικού περιοδικού Rolling Stone, από το 1967 έως σήμερα, είναι προσβάσιμο στο διαδίκτυο, έναντι συνδρομής τεσσάρων δολαρίων κάθε μήνα.

Οι μεγάλες ιστορικές στιγμές του ροκ και της αμερικανικής μουσικής γενικότερα είναι πλέον μόνο ένα κλικ μακριά... Το γνωστό μουσικό περιοδικό Rolling Stone αποφάσισε να διαθέσει στο διαδίκτυο το σύνολο του αρχείου του, ανακοίνωσε ο αρχισυντάκτης του περιοδικού, Γουίλ Ντάνα.

Η πρόσβαση στα αρχεία του περιοδικού αποτελεί την κυριότερη καινοτομία της νέας ανανεωμένης έκδοσης της ιστοσελίδας rollingstone.com.

"Μπορείτε να περιπλανηθείτε σε όλα τα τεύχη, από τα πρώτα βήματα που έγιναν στη μουσική στο Σαν Φρανσίσκο τον Νοέμβριο του 1967", δήλωσε ο Γουίλ Ντάνα. "Οι φίλοι μας θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις αξιολογήσεις, όλα τα εξώφυλλα και σε όλες τις συνεντεύξεις με τους θρύλους της ροκ, από τον Τζον Λένον μέχρι τον Λιλ Γουέιν, περνώντας από τον Μπομπ Ντίλαν και τον Κερτ Κομπέιν", πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον Γουίλ Ντάνα, στη νέα ιστοσελίδα θα μπορεί κανείς να ακούσει και ορισμένα τραγούδια αλλά και να δει μικρής διάρκειας βίντεο. "Είναι δυνατό πια να ακούσεις αμέσως όποιο κομμάτι θελήσεις, στο οποίο να γίνεται βέβαια αναφορά στις σελίδες του περιοδικού", συμπλήρωσε ο αρχισυντάκτης του περιοδικού.

ΠΗΓΗ: www.enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου