greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Twitter και Facebook, τα αγαπημένα της Microsoft.

Λίστα με τις εταιρείες που χρησιμοποιούν περισσότερο τα κοινωνικά site

Το Twitter και το Facebook, μπορεί να αποτελούν εχθρό για πολλά αφεντικά, νέα έρευνα ωστόσο απέδειξε ότι οι εργαζόμενοι της Microsoft είναι οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο.

Η έρευνα, κατέταξε μια λίστα με τις 50 εταιρείες που χρησιμοποιούν περισσότερο αυτές τις ιστοσελίδες, με βάση τους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης, τη συχνότητα δημοσίευσης μηνυμάτων στο Twitter και άλλα μπλογκ και τη λίστα φίλων μιας ομάδας εργαζομένων από κάθε εταιρεία.

Ο κοινωνικός δείκτης NetProspex διαμορφώθηκε ύστερα από τη μελέτη περισσότερων από 100.000 στελεχών επιχειρήσεων, σύμφωνα με τη λίστα Fortune των πλουσιότερων εταιρειών του 2010.

Σύμφωνα με την έρευνα, σε περισσότερες από τις μισές εταιρείες που αναλύθηκαν, οι υπάλληλοί τους χρησιμοποιούν τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, με πρώτη τη Microsoft.

Στη λίστα επικράτησαν εταιρείες τεχνολογίας, ενώ εταιρείες σε απευθείας σύνδεση, όπως οι Amazon.com και eBay κέρδισαν δύο από τις πέντε κορυφαίες θέσεις. Η Google και Walt Disney στο τοπ 10 ενώ η αντίπαλη της Microsoft, Apple βρέθηκε στη 10η θέση.

ΠΗΓΗ: www.enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου