greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Ασφυκτικό καθεστώς ελέγχου στα Windows Phone 7.

winphone.jpg

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν η Apple. Δηλαδή, ακόμα είναι, αλλά δε θέλουμε να καταλήξουμε εκεί. Η Apple, λοιπόν, είναι διαβόητη μεταξύ άλλων και για το χαλινάρι που τραβά κάθε τόσο σε τρίτους κατασκευαστές. Έτσι, δε μπορεί ο καθένας να κάνει ό,τι γουστάρει στο iPhone, όπως π.χ. να εγκαταστήσει Flash. Φαίνεται ότι η Microsoft ζήλεψε την τακτική της Apple παίρνει μαστίγιο εν όψει των Windows Phone 7.

Γνωρίζαμε εδώ και αρκετές εβδομάδες ότι η Microsoft θα διοικήσει με σιδηρά πυγμή τον κόσμο των νέων κινητών Windows, ωστόσο τώρα έχουμε και τις πρώτες λεπτομέρειες. Για αρχή, κάθε κάτοχος κινητού με Windows Phone 7 θα πρέπει να έχει λογαριασμό Windows Live ID για το συγχρονισμό επαφών και τις διάφορες υπηρεσίες του κινητού. Η ψυχρολουσία, όμως, είναι στην παραμετροποίηση των εφαρμογών.

Όπως φαίνεται, πέρα από τις αλλαγές στα tiles της home screen, οι κατασκευαστές και οι πάροχοι θα μπορούν να εγκαταστήσουν μέχρι έξι εφαρμογές με μέγιστο όγκο τα 60MB. Οι εταιρείες θα μπορούν να επιλέξουν όποια μηχανή αναζήτησης θέλουν στον Internet Explorer, ωστόσο σε άλλες εφαρμογές η αναζήτηση θα προϋποθέτει τη χρήση του Bing.

Τα πρώτα smartphones με τα νέα Windows αναμένονται το φθινόπωρο. Περισσότερα προσεχώς...

ΠΗΓΗ: t3mag.gr , www.electronista.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου