greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Το camera adapter του iPad ενεργοποιεί και άλλες λειτουργίες στην θύρα USB.

ipadcamerakit.jpg

Αν και ακόμα δεν έχουμε δει επίσημα το iPad τόσο στην Ευρωπαϊκή, όσο και στην Ελληνική αγορά χρήσιμες πληροφορίες κάνουν την εμφάνιση τους. Το camera adapter το οποίο είναι ένα από τα αξεσουάρ που ανακοινώθηκαν μαζί με το iPad σας δίνει την δυνατότητα είτε να συνδέσετε την κάρτα SD της φωτογραφικής σας μηχανής, είτε την ίδια την φωτογραφική μηχανή σας μέσω της θύρας USB που διαθέτει.

Πληροφορίες λοιπόν κάνουν την εμφάνιση τους και αναφέρουν ότι το iPad Camera Kit δεν είναι μόνο για να συνδέσετε την ψηφιακή σας μηχανή στο iPad. Ο αντάπτορας USB που διαθέτει σας επιτρέπει να συνδέσετε και άλλες συσκευές στο iPad, όπως USB audio, αλλά και πληκτρολόγια.

Ειδικά η σύνδεση πληκτρολογίου είναι ιδιαίτερα σημαντικό χαρακτηριστικό για εκείνους που δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν το πληκτρολόγιο της Apple, το οποίο έρχεται μαζί με το Apple keyboard dock.

Βέβαια θα χρειαστείτε κάποιο stand, αφού η τοποθέτηση οριζόντια του iPad στο γραφείο σας και η προσπάθεια σας να ξεκινήσετε να πληκτρολογήσετε, είναι κάτι το οποίο - αρχικά - θα ενοχλήσει τον αυχένα σας. Στην συνέχεια είναι μάλλον βέβαια ότι θα σας εκνευρίσει.

ΠΗΓΗ: t3mag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου