greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Tέλος τα τυπωμένα manuals στα games της Ubisoft.



Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι εντός των επόμενων μηνών θα σταματήσει να τυπώνει τα manuals που συνοδεύουν τα παιχνίδια της. Η εταιρεία αναμένεται να αντικαταστήσει τις έντυπες εκδόσεις των εγχειριδίων με ηλεκτρονικά manuals που θα είναι ενσωματωμένα στα παιχνίδια. Η διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει με τα PC games και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2010 με τους τίτλους που κυκλοφορούν για PlayStation 3 και Xbox 360.

Σύμφωνα με τη Ubisoft, το ψηφιακό manual είναι πιο εύκολα προσβάσιμο από το βιβλιαράκι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ θα επιτρέψει στην εταιρεία να συμπεριλάβει σ' αυτό πολύ μεγαλύτερο όγκο πληροφοριών απ' ό,τι χωράει σε ένα έντυπο. Επίσης, η εταιρεία υπογραμμίζει τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο της κίνησης αυτής, αναφέροντας ότι ένας τόνος χαρτί που χρησιμοποιείται στα manuals απαιτεί 13 δέντρα και εκλύει περίπου τρεις τόνους CO2 στην ατμόσφαιρα.

Μπορεί να μην το αναφέρει η Ubisoft στην ανακοίνωσή της, αλλά με την κατάργηση των τυπωμένων manuals θα μειωθεί και το κόστος παραγωγής των παιχνιδιών της.

ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr , www.shacknews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου