greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Αυλαία για το Facebook Lite.

Οι υπεύθυνοι του Facebook αιφνιδίασαν χιλιάδες χρήστες της υπηρεσίας ανά την υφήλιο, ανακοινώνοντας τον τερματισμό λειτουργίας του Facebook Lite. Πρόκειται, ή μάλλον επρόκειτο, για μια απλοποιημένη έκδοση της πασίγνωστης υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης, με περιεχόμενο πιο "ελαφρύ" σε kilobytes απ' ό,τι η έκδοση που χρησιμοποιεί η συντριπτική πλειοψηφίας της κοινότητας.

Το Facebook Lite απευθυνόταν κυρίως στις αναπτυσσόμενες αγορές και σε όσους διέθεταν αργή σύνδεση στο Internet. Το περιβάλλον εργασίας ήταν σαφώς πιο λιτό, χωρίς εφαρμογές και άλλα στοιχεία που καταναλώνουν bandwidth. Η ανακοίνωσή του το Σεπτέμβρη του 2009 έγινε δεκτή με θετικά σχόλια και όπως είναι φυσικό οι πρώτες διαμαρτυρίες για την αναστολή λειτουργίας του έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους. Οι χρήστες του Facebook Lite ανακατευθύνονται πλέον στην κανονική έκδοση της υπηρεσίας.

Η διοίκηση του Facebook απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες για την απόφασή της. Η λιτή ανακοίνωση αναφέρει απλά ότι "δεν το υποστηρίζουμε πλέον, αλλά μάθαμε πολλά από αυτό. Ευχαριστούμε όλους όσοι το χρησιμοποίησαν"

ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr , www.tcmagazine.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου