greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Gaming: What's new


Το PC WORLD συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τους νέους video game τίτλους, οι οποίοι είτε βρίσκονται ήδη στα ράφια των καταστημάτων είτε αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα

















Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές έχει μόλις κυκλοφορήσει η beta έκδοση του πολυαναμενόμενου τίτλου της DICE Battlefield: Bad Company 2 για το PC! Εμείς, φυσικά, το εγκαταστήσαμε και ξεχυθήκαμε στα σύγχρονα πεδία μάχης! Προς το παρόν, μπορείτε να παίξετε μόνο ένα χάρτη και ένα mode παιχνιδιού, το “Rush”. Σε αυτό η ρωσική πλευρά επιτίθεται στις αμερικανικές οχυρώσεις στην Αλάσκα σε μία μάχη τύπου “όλα για όλα”.

Στόχος των επιτιθέμενων είναι να διεισδύσουν στη βάση των αντιπάλων και να ανατινάξουν τα δύο control points, Alpha και Bravo. Φυσικά, αυτό μόνο εύκολο δεν είναι, αφού η αντίπαλη ομάδα θα αντισταθεί σθεναρά για να σας αποτρέψει.
Το παιχνίδι διαθέτει ένα leveling system, στο οποίο ανεβαίνετε στην ιεραρχία κερδίζοντας στρατιωτικούς βαθμούς ανάλογα με την πρόοδό σας στις μάχες που θα δώσετε. Επιπλέον, όσο περισσότερο χρόνο παίζετε μία συγκεκριμένη class του τίτλου, όπως engineer ή medic, για παράδειγμα, τόσο πιο ειδικός θα γίνετε σε αυτήν, ξεκλειδώνοντας αναβαθμίσεις στον εξοπλισμό σας που θα κάνουν τη ζωή σας -αλλά και αυτή των συμπαικτών σας- πιο εύκολη.

Τα γραφικά, όπως έχουμε αναφέρει, είναι υπέροχα, αφού ο τίτλος χρησιμοποιεί τη μηχανή Frostbite της εταιρείας και διαθέτει ένα καταπληκτικό σύστημα καταστροφής. Απλά θυμηθείτε να παρατηρήσετε το τοπίο μετά από 5 λεπτά μέσα στη μάχη και θα συνειδητοποιήσετε το μέγεθος της καταστροφής για το οποίο μιλάμε! Περισσότερα σύντομα με full review!

ΠΟΥ: PC, Xbox 360, PS3
ΠΟΤΕ: Μάρτιος 2010
ΓΙΑΤΙ: Απόλυτη καταστροφή και ταχύτατη δράση!

















Η τελική μάχη των μεγαλύτερων πολεμιστών του γαλαξία είναι πλέον πραγματικότητα, με τον φοβερό predator να κονταροχτυπιέται με τα ευκίνητα aliens και τους πολύ καλά εξοπλισμένους colonial marines.

Φοβερά γραφικά και δράση άνευ προηγουμένου! Εσείς ποια πλευρά θα επιλέξετε;

ΠΟΥ: PC, Xbox 360, PS3
ΠΟΤΕ: Τώρα!
ΓΙΑΤΙ: Για τον απόλυτο τρόμο!

















Η Γη βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής, με την κρυσταλλική ουσία Tiberium να έχει εξαπλωθεί στα πέρατα του πλανήτη και να απειλεί την ανθρωπότητα με ολική εξαφάνιση του είδους!

Οι NOD και οι δυνάμεις των GDI θα συνεργαστούν για να αποφευχθεί αυτή η καταστροφή. Ή μήπως τα φαινόμενα απατούν; ΠΟΥ: PC
ΠΟΤΕ: Μάρτιος 2010
ΓΙΑΤΙ: Συνεργατικό campaign και κορυφαίο multiplayer

















Για τους φανατικούς οπαδούς της σειράς παιχνιδιών Final Fantasy, η Square Enix ετοιμάζει μέσα στη χρονιά την κυκλοφορία του δεύτερου τίτλου της για την αγορά των MMORPGS, με τίτλο “Final Fantasy XIV”.

Όσοι πιστοί προσέλθετε. ΠΟΥ: PC, PS3
ΠΟΤΕ: 2010
ΓΙΑΤΙ: Για τους λάτρεις του ιδιαίτερου gameplay της σειράς Final Fantasy.

















Οι λάτρεις της “ρομαντικής” περιόδου της δεκαετίας του ‘40 και του νουάρ χαρακτήρα των ταινιών της εποχής έχουν την τιμητική τους με μια ματιά στο σκοτεινό κόσμο της μαφίας και του ιδιαίτερου κώδικα πίστης και συμπεριφοράς που όφειλαν να έχουν τα μέλη της. ΠΟΥ: PC, Xbox 360, PS3
ΠΟΤΕ: Μάιος 2010
ΓΙΑΤΙ: Για την κινηματογραφική εμπειρία.

















Επιστροφή στον κόσμο του Prince of Persia, με μια νέα περιπέτεια γεμάτη δράση όπως μόνο αυτή η σειρά μπορεί να προσφέρει. Το βασίλειο του πρίγκιπα βρίσκεται υπό πολιορκία και μόνο η δύναμη της άμμου μπορεί να το σώσει.

Πόσο μεγάλο είναι όμως το κόστος της αλλαγής της ιστορίας; ΠΟΥ: Xbox 360, PS3
ΠΟΤΕ: Μάιος 2010
ΓΙΑΤΙ: Κορυφαίο gameplay

















Η ιστορία του πρώτου μέρους συνεχίζει και επεκτείνεται στο Two Worlds 2, με νέες περιοχές για να εξερευνήσετε καθώς και αναβαθμισμένο σύστημα μάχης, ενώ ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στην εξάλειψη των στοιχείων που ενόχλησαν τους παίκτες στην αρχική περιπέτεια. ΠΟΥ: PC, Xbox 360, PS3
ΠΟΤΕ: Απρίλιος 2010
ΓΙΑΤΙ: Για τους fans του πρώτου μέρους.

















Τη μοναδική ευκαιρία να περιπλανηθούμε στην Άγρια Δύση, σε έναν εντελώς ανοιχτό κόσμο προσφέρει ο τίτλος “Red Dead Redemption” της Ubisoft.

Καυτά εξάσφαιρα, γρήγορα άλογα και σαλούν γεμάτα κινδύνους θα σας μαγνητίσουν σε έναν κόσμο σαγηνευτικό και συνάμα ασυγχώρητο. ΠΟΥ: Xbox 360, PS3
ΠΟΤΕ: Απρίλιος 2010
ΓΙΑΤΙ: Για την απόλυτη περιπέτεια στο παρελθόν!

















Ο φοβερός και τρομερός Kratos επιστρέφει και ακόμη και οι ίδιοι οι Θεοί τρέμουν στη σκέψη του τι τους περιμένει στα ματωμένα χέρια του!

Αποστολή του είναι η καταστροφή του Ολύμπου και των θεών που τον πρόδωσαν τόσες φορές, ενώ σύμμαχοί του είναι οι πιστές λεπίδες του που διψάνε για θάνατο. ΠΟΥ: PS3
ΠΟΤΕ: Μάρτιος 2010
ΓΙΑΤΙ: Απίστευτη δράση και καταπληκτικά γραφικά!

















[ Sony PSP - 2010 ]
Επιστροφή στον παράδεισο και το νησί του Zack, με τις καλλονές του Dead or Alive, που αποφάσισαν να σταματήσουν να χτυπάνε η μία την άλλη και, αντίθετα, προτίμησαν να λιαστούν και να παίξουν διάφορα παιχνίδια παραλίας!

















[ Sony PSP - Τώρα! ]
Τακτικό shooter με υπέροχα γραφικά και εξαιρετικό σενάριο, η τελευταία προσθήκη στην σειρά Fireteam Bravo είναι δεδομένο ότι θα σας κρατήσει αρκετές ώρες συντροφιά.

Μεγάλη προσθήκη η δυνατότητα συνεργατικού παιχνιδιού online με άλλους τρεις φίλους σας.

















[ Sony PSP - Τώρα! ]
Κλασικό ιαπωνικό RPG όπου ο κεντρικός ήρωας καλείται να σώσει τον κόσμο από το απόλυτο κακό.

Ουσιαστικά, πρόκειται για re-mastered επανέκδοση του πρώτου μέρους, τώρα για τη φορητή κονσόλα της Sony.

ΠΗΓΗ: www.pcw.gr

1 σχόλιο:

  1. Το battlefield bad company σαν παιχνιδι πιστευω ειναι μονοτονο και ανουσιο.Μετα απο 2 μερες παιχνιδι το ειχα βαρεθει.Τωρα παιζω το call of duty modern warnface 2 και πιστευο οτι ειναι πιο ρεαλιστικο.θελω αν γινεται να ανεβασεται καπιο αφιερωμα σχετικα με το παιχνιδι αυτο!ευχαριστω πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή