greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Ολοκληρώθηκε η νέα έκδοση του Wireless USB

Η ομάδα ανάπτυξης του Wireless USB ανακοίνωσε ότι οριστικοποιήθηκαν οι προδιαγραφές της έκδοσης 1.1, η οποία περιλαμβάνει βελτιώσεις σε σχέση με το υπάρχον πρότυπο. Η έκδοση 1.1 προσθέτει υποστήριξη για Near Field Communication (NFC) και συσχετίσεις με βάση την εγγύτητα, γεγονός που επιτρέπει πιο εύκολες εγκαταστάσεις συσκευών.

Το Wireless USB 1.1 δίνει τη δυνατότητα για χρήση συχνοτήτων από τα 6GHz και πάνω, ενώ καταναλώνει λιγότερη ενέργεια σε κατάσταση idle και φέρνει βελτιώσεις που αυξάνουν την ταχύτητα μεταφοράς των δεδομένων.

Μένει να δούμε αν η νέα έκδοση θα τύχει της απήχησης που επιθυμούν οι εμπνευστές της. Μέχρι στιγμής, πάντως, το ασύρματο USB είναι κάθε άλλο παρά διαδεδομένο.

Οι προδιαγραφές του νέου προτύπου βρίσκονται σε αυτή τη σελίδα.

ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr , TechConnect

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου