greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Στις 19 Οκτωβρίου οι νέες κάρτες της AMD και της Nvidia

Η 19η Οκτωβρίου θα είναι μια σημαντική μέρα για την αγορά των καρτών γραφικών. Τόσο η AMD, όσο και η Nvidia έχουν επιλέξει τη συγκεκριμένη μέρα για να παρουσιάσουν νέες κάρτες γραφικών. Βέβαια, οι επερχόμενες Radeon HD 6000 της AMD και η GeForce GT 430 της Nvidia έχουν τελείως διαφορετική στόχευση όσον αφορά το κοινό που θέλουν να προσελκύσουν.

Οι χρήστες που θέλουν υψηλές επιδόσεις στον τομέα των γραφικών μετρούν πλέον αντίστροφα μέχρι τη στιγμή που η AMD θα κάνει τις επίσημες ανακοινώσεις των καρτών Radeon HD 6000. Θα χρειαστούν, βέβαια, κάποιες ημέρες μέχρι οι νέες κάρτες να φτάσουν στα καταστήματα κι εκτιμάται ότι η αγορά θα έχει επάρκεια μέσα στο Νοέμβριο, με τη Radeon HD 6870 να ηγείται της νέας σειράς. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι οι κάρτες Radeon HD 6700 έχουν δύο φορές καλύτερες επιδόσεις από τις 5700 που αντικαθιστούν και οι μετρήσεις αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Την ίδια μέρα η Nvidia θα ανακοινώσει τη GeForce GT 430. Η συγκεκριμένη κάρτα δεν έχει επιδόσεις που προκαλούν ανατριχίλα και απευθύνεται σε ανθρώπους οι οποίοι δε θέλουν να ξοδέψουν πολλά για μια κάρτα γραφικών, αλλά παράλληλα δε θα έλεγαν όχι στις τεχνολογίες DirectX 11 και OpenGL 4.

ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr , electronista

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου