greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Ανανεώσεις-ρεκόρ για Windows, IE και Office

Την Τρίτη 12 Οκτωβρίου η Microsoft αναμένεται να διαθέσει στο κοινό το καθιερωμένο μηνιαίο δελτίο με ενημερώσεις ασφαλείας για τα προϊόντα της. Η συγκεκριμένη Patch Tuesday, όπως ονομάζεται η δεύτερη Τρίτη κάθε μήνα, έχει μια σημαντική διαφορά από τις προηγούμενες. Για πρώτη φορά στην ιστορία των τακτικών ενημερώσεων, η Microsoft θα κλείσει σε μία μέρα 49 κενά ασφαλείας.

Συγκεκριμένα, θα διατεθούν 16 patches, εκ των οποίων τα 4 έχουν το χαρακτηρισμό Critical, τα 10 είναι Important και τα άλλα 2 Moderate. Οι ενημερώσεις αφορούν τα Windows, τον Internet Explorer, το Office και το .NET Framework.


ΠΗΓΗ: e-pcmag

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου