greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Η Blizzard μπλοκάρει χιλιάδες λογαριασμούς battle.net (video).

Πριν από λίγες ημέρες, η Blizzard προειδοποίησε τους παίκτες του StarCraft II ότι θα είναι αμείλικτη με όσους παίζουν έχοντας ενεργοποιημένο κάποιο cheat ή hack. Σε μια προσπάθεια να καταστήσει σαφές ότι δεν αστειεύεται, η εταιρεία πέρασε τελικά από τα λόγια στις πράξεις και αποφάσισε να αναστείλει τη λειτουργία περίπου 5.000 λογαριασμών στο battle.net.

Σύμφωνα με τη Blizzard, οι συγκεκριμένοι λογαριασμοί χρησιμοποιούσαν cheats ή hacks που έδιναν στο χρήστη ειδικά πλεονεκτήματα, οδηγώντας έτσι σε φαινόμενα αθέμιτου ανταγωνισμού μέσα στο παιχνίδι. Ένα από τα πιο συχνά hacks είναι η αποκάλυψη όλου του χάρτη, ακόμα και των περιοχών που δεν έχει επισκεφθεί ο χρήστης. Το video που ακολουθεί εμφανίζει στο συγκεκριμένο hack σε δράση (στο 1:13).

ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr , TG Daily

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου