greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Το πρώτο video του HTC HD7.

hd7-580x381.jpg

Οι μέρες περνάνε και το ντεμπούτο του HTC HD7 έρχεται ολοένα και πιο κοντά. Όπως συμβαίνει συνήθως, οι παραμονές μιας νέας κυκλοφορίας περιλαμβάνουν διαρροές που δίνουν μια πρώτη γεύση για το τι πρόκειται να δούμε. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο video που φέρεται να απεικονίζει το HTC HD7 σε δράση. Όπως θα δείτε και μόνοι σας, η κίνηση στην οθόνη είναι πολύ ομαλή και γενικά η συμπεριφορά του νέου smartphone δείχνει ικανοποιητική.

Το HD7 έχει οθόνη 4.3 ιντσών, πίσω από την οποία κρύβεται επεξεργαστής με ταχύτητα 1GHz. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για αποθηκευτικό χώρο 8GB, ήχο Dolby Mobile, 802.11 b/g/n WiFi και κάμερα 5 megapixels. Την προσοχή, όμως, τραβάει το λειτουργικό. Το HD7 θα είναι εξοπλισμένο με τα νέα Windows Phone 7 και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι μπορεί να κάνει απέναντι στον ανταγωνισμό.

Θα κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες και η τιμή που ακούγεται για τη Γερμανία είναι 560 ευρώ.

ΠΗΓΗ: t3mag.gr , geek.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου