greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Ακόμα πιο στενή η συνεργασία Facebook-Skype

Το Facebook και το Skype έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό τη συνεργασία τους και όπως φαίνεται η σύμπραξη των δύο εταιρειών θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο στο προσεχές μέλλον. Το Skype αναμένεται να γίνει σύντομα μέλος του δικτύου Facebook Connect, σηματοδοτώντας έτσι μια νέα αρχή στις σχέσεις των δύο επιχειρήσεων.

Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες του Facebook θα μπορούν να στέλνουν SMS και να τηλεφωνούν μέσα από το περιβάλλον του Skype, χωρίς να απαιτείται λογαριασμός σε αυτό. Επιπλέον, θα δοθεί σύντομα η δυνατότητα και για video κλήσεις, κάτι που αναμένεται να μετατρέψει το Facebook σε κέντρο επικοινωνιών.

Καμία από τις δύο εταιρείες δεν έχει επιβεβαιώσει επισήμως τη νέα συνεργασία, ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι τα νέα χαρακτηριστικά θα ενσωματωθούν στο Skype 5.0, το οποίο είναι αυτή τη στιγμή σε φάση beta και αναμένεται να κυκλοφορήσει ως τελική έκδοση μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Τα οφέλη για τις δύο εταιρείες από αυτή τη συνεργασία είναι προφανή. Αμφότερες έχουν από 500 εκατομμύρια χρήστες περίπου, οπότε η σύμπραξη δίνει την ευκαιρία για εκατέρωθεν διεύρυνση του ακροατηρίου.

ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr , electronista

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου