greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

H OCZ ανακοινώνει το HSDL για τους υψηλής απόδοσης SSD

H OCZ επισήμως ανακοίνωσε το HSDL [High Speed Data Link] ένα interface για την υποστήριξη των ταχύτερων SSD. Το ειδικό αυτό interface υπόσχεται πως αποτελεί τη λύση στα bottlenecks που παρατηρούνται στους ultra-high performance SSD, απελευθερώνοντας έτσι τις δυνατότητες τους για ακόμα υψηλότερες ταχύτητες.

Η πρώτη υλοποίηση του HSDL είναι ένας ειδικός ελεγκτής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μέσω του διαύλου PCI Express, υποστηρίζοντας αρκετές συσκευές HSDL προσφέροντας σε αυτές bandwidth μέχρι και 20Gbps, που μεταφράζεται σε 2,5GB το δευτερόλεπτο. Για να το επιτύχει αυτό συνενώνει αρκετά "lanes" μαζί. Η σύνδεση με τους SSD γίνεται μέσω κλασσικών SAS καλωδίων, τα οποία μπορούν να σηκώσουν τέτοιο όγκο δεδομένων.

Ταυτόχρονα ανακοινώνονται και οι πρώτοι SSD, συμβατός με αυτό το πρότυπο, επονομαζόμενοι OCZ IBIS. Η σειρά αυτή πιθανόν να χρησιμοποιεί εσωτερικό RAID, ή άλλες τεχνολογίες για να γίνει πλήρης εκμετάλλευση του προσφερόμενου bandwidth. Η OCZ συνεργάζεται με διάφορες εταιρείες προκειμένου να προωθήσει την μαζική αποδοχή του HSDL, όμως για την ώρα όλοι οι SSD θα έρχονται με τον δικό τους adapter [μονής θύρας].

ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr , OCZ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου