greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Η ΗP εγκαινιάζει την ψηφιακή εποχή της εκτύπωσης


Στο HP IPG Innovation Summit που ολοκληρώθηκε προσφάτως στην Κωνσταντινούπολη, η HP παρουσίασε σημαντικές καινοτομίες που αλλάζουν για πάντα τα δεδομένα και κάνουν την εκτύπωση περιεχομένου συμβατή με τις ψηφιακές ανάγκες του σήμερα. Οι προτάσεις της HP απευθύνονται ξεχωριστά στον ιδιώτη, στη μικρή και μεσαία επιχείρηση, στις μεγάλες επιχειρήσεις και στους επαγγελματίες των γραφικών τεχνών.

Η εκτύπωση είναι "mobile"

Με τη νέα τεχνολογία ΗΡ ePrint εκτυπώνετε το περιεχόμενο που θέλετε, όπου θέλετε, οποιαδήποτε στιγμή, μέσω κάθε φορητής συσκευής που υποστηρίζει αποστολή e-mail.

Ορισμένα από τα νέα προϊόντα είναι:

  • HP Photosmart Premium e-All-in-One - Το κορυφαίο στην κατηγορία του πολυμηχάνημα, υποστηρίζει ασύρματη πρόσβαση στο web, διαθέτει οθόνη αφής HP Touchsmart 10.9 cm, προσαρμόζεται εύκολα στις ανάγκες σας και εξοικονομεί έως 50% χαρτί, με την αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης.
  • HP Photosmart Plus e-All-in-One - Για επαγγελματικής ποιότητας εκτυπώσεις, φωτογραφιών, εικόνων και άλλων εγγράφων. Ιδανικό για να εκτυπώνετε γρήγορα περιεχόμενο από το web, χωρίς τη χρήση υπολογιστή. Διαθέτει οθόνη αφής HP TouchSmart 8.9 cm.

ePrint ευελιξία για την επιχείρηση

Οι νέες λύσεις εκτύπωσης που απευθύνονται σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις αξιοποιούν την τεχνολογία ePrint και τις εφαρμογές/printapps. Η τεχνολογία HP ePrint και όλες οι εφαρμογές εκτύπωσης θα είναι πλήρως διαθέσιμες στους ερχόμενους μήνες.

Ορισμένα από τα νέα μοντέλα HP eAll-in-One Officejet είναι:

  • ΗΡ Officejet Pro 8500A e-All-in-One - Η εκτύπωση παρουσιάσεων και άλλων εγγράφων τώρα γίνεται στο γραφείο, με επαγγελματικό αποτέλεσμα και με έως και 50% χαμηλότερο κόστος.
  • HΡ Officejet 6500A e-All-in-One - Το οικονομικότερο πολυμηχάνημα στην κατηγορία του για εκτύπωση επαγγελματικής ποιότητας. Το μοντέλο HP Officejet 6500A Plus e-All-in-One υποστηρίζει και wireless λειτουργία.

Στην προϊοντική κατηγορία ΗΡ LaserJet, τα νέα μοντέλα αναμένεται να κυκλοφορήσουν σταδιακά στην αγορά κατά τους ερχόμενους μήνες.

Ορισμένα από αυτά είναι:

  • HP LaserJet Pro CM1415fnw color MFP - Το πρώτο έγχρωμο ΗΡ ΜFP που υποστηρίζει εκτύπωση μέσω φορητών συσκευών, διαθέτει πίνακα ελέγχου αφής και έγχρωμη οθόνη 9cm, και πραγματοποιεί εύκολα και τις πιο απαιτητικές εργασίες.
  • HP LaserJet Pro CP1025nw color printer - Ο μικρότερος έγχρωμος laser εκτυπωτής στον κόσμο και ένας από τους πιο οικονομικούς σε κατανάλωση ενέργειας στην κατηγορία του, εξοικονομεί χρόνο και κόστος. Αναμένεται να διατεθεί στην αγορά τον Νοέμβριο.

ΗΡ FutureSmart: Ένα ακόμη πλεονέκτημα για τις επιχειρήσεις

Οι δικτυακοί laserjet εκτυπωτές που μόλις παρουσιάστηκαν, καθώς και αυτοί που αναμένεται να ανακοινωθούν στο άμεσο μέλλον, βασίζονται στο νέο firmware HP FutureSmart. Το Firmware και η τελευταία έκδοση του ΗΡ Οpen Extensibility Platform (OXP) αυξάνουν τη διάρκεια ζωής του εκτυπωτικού εξοπλισμού, συμβάλλουν στην αύξηση της παραγωγικότητας και στην απλοποίηση της διαχείρισης των εκτυπωτών. Τα νέα προϊόντα της κατηγορίας αναμένεται να διατεθούν στην αγορά τον ερχόμενο χειμώνα.

Καινοτόμες λύσεις για τους επαγγελματίες γραφικών τεχνών

Η ΗΡ με την τεχνολογία ePrint προσφέρει νέες δυνατότητες στους επαγγελματίες του χώρου των γραφικών τεχνών. Οι νέες λύσεις ευνοούν τη συνεργασία ομάδων, και μάλιστα από πολλαπλούς προορισμούς, βελτιώνουν τις διαδικασίες και συμβάλλουν στη μείωση του κόστους.

Ορισμένα από τα νέα προϊόντα είναι:

  • ΗΡ Designjet T2300 eMultifunction (eMFP) - Ο πρώτος στην κατηγορία του εκτυπωτής μεγάλου μεγέθους με δυνατότητα σύνδεσης στο web. Σαρώστε τα αρχεία, ανεβάστε τα στο web και εκτυπώστε τα όποτε τα χρειάζεστε.
  • HP Desingjet T7100 - Για έγχρωμες ή ασπρόμαυρες εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους, σε υψηλές ταχύτητες, και το οποίο σε σύγκριση με τις τεχνολογίες τρίτων κατασκευαστών, μειώνει αισθητά το συνολικό κόστος χρήσης.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλα τα νέα προϊόντα HP μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.hp.com/go/innovationsummit

ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου