greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Τα παιχνίδια του Facebook γίνονται πιο διακριτικά

Οι χρήστες του Facebook χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες. Από τη μια υπάρχουν αυτοί που ασχολούνται λίγο ή πολύ με παιχνίδια τύπου Farmville ή Mafia Wars κι από την άλλοι υπάρχουν εκείνοι που αδιαφορούν για τα Facebook games και συνήθως ενοχλούνται από τις ειδοποιήσεις στο News Feed σχετικά με τις επιδόσεις των φίλων τους. Οι νέες ρυθμίσεις που προωθεί το Facebook έχουν ως στόχο να απαλλάξουν τη δεύτερη κατηγορία χρηστών από τις ανεπιθύμητες δημοσιεύσεις.

Από εδώ και στο εξής, οι ειδοποιήσεις για το εκάστοτε game θα εμφανίζονται στο News Feed μόνο αν ο χρήστης έχει εγκαταστήσει το συγκεκριμένο game στο λογαριασμό του. Με άλλα λόγια, αν ο χρήστης Χ δεν έχει εγκαταστήσει το Farmville, δε θα βλέπει ειδοποιήσεις για το φίλο Υ ο οποίος θέλει λίπασμα για να μεγαλώσει τη σοδειά του. Παράλληλα, ο χρήστης θα ενημερώνεται για το αν ένας φίλος του έχει μόλις εγκαταστήσει ένα νέο παιχνίδι. Έτσι, είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθενός να συμμετέχει στα games του Facebook.

Η απενεργοποίηση των ενημερώσεων για τα παιχνίδια δεν είναι κάτι τελείως καινούργιο. Ο καθένας μπορεί εδώ και καιρό να "καθαρίσει" το News Feed του από τα games, ωστόσο θα πρέπει να το κάνει για κάθε game ξεχωριστά.

ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου