greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Το Twitter λανσάσει εφαρμογή για το Android

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό ότι οι υπεύθυνοι του Twitter ετοίμαζαν εφαρμογή για το Android και όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα το application είναι πλέον γεγονός. Η εφαρμογή της διάσημης υπηρεσίας micro-blogging διατίθεται πλέον στο κοινό και η πρώτη εικόνα είναι ότι οι δημιουργοί της κατάφεραν να την εντάξουν με ιδιαίτερα αποτελεσματικό τρόπο στο λειτουργικό της Google.

Η εφαρμογή επιτρέπει την αποστολή tweets από το Gallery app, ενώ υπάρχει και timeline widget για την αρχική οθόνη. Δίνεται επίσης η δυνατότητα για φιλτράρισμα των tweets με βάση την contact list ή οποιαδήποτε εφαρμογή χρησιμοποιεί την QuickContact bar.

Το Twitter συνεργάστηκε στενά με την ομάδα του Android για την δημιουργία της εφαρμογής και η Google αναμένεται να ανοίξει σύντομα τον κώδικα.

Το μόνο αρνητικό είναι ότι η εφαρμογή λειτουργεί μόνο στο σύγχρονο περιβάλλον του Android, οπότε απαιτείται η έκδοση 2.1.


ΠΗΓΗ: e-pcmag

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου