greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Αυξάνει το μερίδιό της στα notebooks η AMD

Σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς, η AMD αναμένεται να έχει δυναμική παρουσία στο χώρο των φορητών υπολογιστών μέσα στο 2010. Η εταιρεία πρόκειται να παρουσιάσει μέσα στις επόμενες ημέρες τη νέα σειρά επεξεργαστών για notebooks και οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για αυξημένο ενδιαφέρον από την πλευρά των εταιρειών που κατασκευάζουν φορητούς υπολογιστές.

Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, οι επεξεργαστές της AMD θα βρίσκονται σε πάνω από 100 mainstream laptops, ένα νούμερο εντυπωσιακό αν αναλογιστεί κανείς ότι το 2009 η AMD τροφοδοτούσε περίπου 40 μοντέλα. Η AMD δίνει έμφαση στη χαμηλή κατανάλωση των νέων επεξεργαστών κι αυτό φαίνεται ότι είναι κάτι που δεν αφήνει αδιάφορους τους κατασκευαστές.

Η AMD προσπαθεί να απλοποιήσει τη διαδικασία επιλογής ενός laptop και για το λόγο αυτό έχει εισαγάγει την ταξινόμηση Vision, η οποία ενημερώνει με μια λέξη των καταναλωτή για τις δυνατότητες του υπολογιστή. Με αυτό τον τρόπο, η AMD θέλει να προσελκύσει πελάτες οι οποίοι δεν είναι σε θέση να αποτιμούν το hardware ενός υπολογιστή και να βγάζουν συμπεράσματα για τις δυνατότητές του.

Οι νέοι επεξεργαστές της AMD θα συνοδεύονται και από τα αντίστοιχα chipsets της εταιρείας, οπότε τα έσοδα δε θα περιορίζονται μόνο στην τιμή της CPU.


ΠΗΓΗ: e-pcmag

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου