greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Οι πρώτες φήμες για τον επεξεργαστή του iPhone 4G

Λίγες εβδομάδες μετά το περιστατικό με το χαμένο iPhone 4G στην Καλιφόρνια, η Apple βρέθηκε και πάλι σε δύσκολη θέση, όταν ένα prototype του νέου iPhone εμφανίστηκε σε μια ιστοσελίδα με έδρα το Βιετνάμ. Οι άνθρωποι που το παρέλαβαν εκεί το έκαναν φύλλο και φτερό, δίνοντας στοιχεία για το hardware και πιο συγκεκριμένα για τον επεξεργαστή που αποτελεί τη βάση του επόμενου iPhone.

Φυσικά, πρόκειται για ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, τις οποίες μεταφέρουμε με επιφύλαξη. Σύμφωνα, λοιπόν, με τις φωτογραφίες που ανήρτησαν στη σελίδα οι Βιετναμέζοι, το νέο iPhone έχει επεξεργαστή που μοιάζει πολύ με τον A4 του iPad. Σε περίπτωση που το iPhone είναι τελικά εξοπλισμένο με τον A4, οι επιδόσεις του θα πρέπει να κινούνται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Δεν αποκλείεται, πάντως, να πρόκειται για μια ελαφρύτερη έκδοση του A4, έτσι ώστε να χωράει στο μικρότερο σασί του iPhone.

Ο A4 είναι ένα system-on-a-chip (SOC) και εκτός από τον κεντρικό επεξεργαστή περιλαμβάνει τα γραφικά και τον memory controller. Το επικρατέστερο σενάριο λέει ότι ο A4 σχεδιάστηκε από την Intrinsity, την οποία εξαγόρασε πρόσφατα η Apple, και υλοποιήθηκε από τη Samsung.


ΠΗΓΗ: e-pcmag

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου