greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Έρχονται νέες κάρτες από την Nvidia

Μετά τις GeForce GTX 470 και 480, η Nvidia στρέφει το ενδιαφέρον της στη μεσαία και χαμηλή κατηγορία των καρτών γραφικών. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η εταιρεία θα παρουσιάσει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού δύο νέα chips, τα οποία θα αποτελέσουν τη βάση για κάρτες που θα προσφέρουν ικανοποιητικές επιδόσεις σε τιμές που δεν θα προκαλούν δέος.

Το chip GF106 αναμένεται να τροφοδοτήσει τη mainstream αγορά, αντικαθιστώντας τις κάρτες που βασίζονται στο πεπαλαιωμένο G92. Η κατανάλωση κινείται στην περιοχή των 75 watts, αν και δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές οι λεπτομέρειες. Παράλληλα, θα κυκλοφορήσει και η GPU GF108, η οποία θα απασχολήσει το entry-level κομμάτι της αγοράς. Μέχρι νεοτέρας, υποστηρίζει μνήμες GDDR3 και GDDR5 και διαθέτει 128-bit memory interface.

Βέβαια, όλα αυτά δεν έχουν επιβεβαιωθεί επισήμως από την Nvidia, οπότε τα μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη.


ΠΗΓΗ: e-pcmag

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου