greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Ανανεώνεται η έκδοση του YouTube για κινητά τηλέφωνα

Η Google ολοκλήρωσε αυτές τις ημέρες ένα εκτεταμένο update στο YouTube mobile, αναβαθμίζοντας σημαντικά την κινητή έκδοση της διάσημης υπηρεσίας διαμοιρασμού video. Οι βελτιώσεις αφορούν κατ' αρχάς τον τομέα της ταχύτητας, κάτι που οφείλεται στη χρήση του HTML5. Δεν είναι, όμως, αυτή η μόνη αλλαγή σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση.

Οι άνθρωποι της Google έκαναν πιο χρηστική τη mobile έκδοση του YouTube, μεγαλώνοντας τα κουμπιά έτσι ώστε να ο χειρισμός να είναι πιο εύκολος σε μια οθόνη αφής. Οι υπόλοιπες βελτιώσεις περιλαμβάνουν προτάσεις κατά τη διάρκεια των αναζητήσεων, τη δυνατότητα δημιουργίας playlists, καθώς και επιλόγές για favorite, like και unlike μέσα από την οθόνη του κινητού.

Το νέο YouTube (m.youtube.com) είναι αυτή την ώρα διαθέσιμο στα Αγγλικά και θα μεταφραστεί σε πολλές άλλες γλώσσες μέσα στους επόμενους μήνες.


ΠΗΓΗ: e-pcmag

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου