greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Έρχονται VAIO και από τρίτους κατασκευαστές

Η Sony ανακοίνωσε πρόσφατα μια σημαντική αλλαγή στην πολιτική της όσον αφορά τα VAIO laptops. Όπως δήλωσαν εκπρόσωποι της γιαπωνέζικης εταιρείας, σύντομα θα επιτραπεί σε εξωτερικούς συνεργάτες να κατασκευάζουν φορητούς υπολογιστές με το επίσημο λογότυπο της Sony. Έτσι, η έως τώρα ενιαία μονάδα για τα VAIO διαχωρίζεται σε Τμήμα 1 και Τμήμα 2, με το τελευταίο να αφορά τα laptop που κατασκευάζονται εκτός Sony.

Η Sony έσπευσε να διαβεβαιώσει το καταναλωτικό -αλλά και το επενδυτικό- κοινό ότι δε θα υπάρξουν εκπτώσεις στην ποιότητα των μοντέλων που θα κατασκευάζονται από εξωτερικούς συνεργάτες. Οι τρίτοι κατασκευαστές θα υποβάλλουν τις προτάσεις τους στη Sony, η οποία θα πρέπει να εγκρίνει τόσο το hardware, όσο και το design για να μπει το κάθε μοντέλο σε γραμμή παραγωγής.

Για να διατηρήσει το προβάδισμα, η Sony ανακοίνωσε ότι τα VAIO που κατασκευάζει η ίδια θα έχουν hardware τελευταίας τεχνολογίας, ενώ τα εξωτερικά VAIO θα έχουν υποσυστήματα που μετρούν κάποιο διάστημα στην αγορά.

ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr ,vr-zone.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου