greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Nokia C3, C6 & E5: Τα νέα messaging κινητά της Nokia .


Tα νέα μοντέλα της Nokia διαθέτουν πληκτρολόγιο QWERTY και σου δίνουν την δυνατότητα να έχεις πρόσβαση σε διαφορετικούς λογαριασμούς email, ομάδες IM και κοινωνικά δίκτυα. Nokia C3

Το Nokia C3 είναι το πρώτο κινητό που ενσωματώνει πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY σε συσκευή βασισμένη στην πλατφόρμα Series 40. Επίσης σου δίνει την δυνατότητα πρόσβασης στα κοινωνικά δίκτυα από την αρχική οθόνη.
Το C3 έρχεται με ενσωματωμένες τις εφαρμογές Ovi Mail και Ovi Chat. Επίσης διαθέτει Wi-Fi connectivity, έγχρωμη οθόνη 2.4 ιντσών και εξωτερική κάρτα μνήμης 8GB.

Αναμένετε να κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2010, σε ποικιλία χρωμάτων, όπως golden white, γκρι και ροζ. Η τιμή του εκτιμάται γύρω στα 90 ευρώ.

Nokia C6

Το Nokia C6 είναι ένα smartphone βασισμένο στο Symbian. Συνδυάζει οθόνης αφής των 3.2 ιντσών με τα πλεονεκτήματα ενός συρόμενου keyboard. Είναι εφοδιασμένο με εργαλεία email και κοινωνικής δικτύωσης.

Επίσης διαθέτει κάμερα 5 megapixel με αυτόματη εστίαση και φλας, εφαρμογή Ovi Maps, εφαρμογές για παιχνίδια και βίντεο, news aggregators και υπηρεσίες web, μέσω του Ovi Store.

Αναμένετε να κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2010 και η τιμή του εκτιμάται γύρω στα 220 ευρώ.

Nokia E5

Η νέα σειρά ολοκληρώνεται με το Nokia E5, την τελευταία προσθήκη στη γκάμα των συσκευών Nokia Eseries. Το Nokia E5 είναι βασισμένο στην πλατφόρμα Symbian και συνδιαζει τα χαρακτηριστικά μιας business συσκευής με τα ψυχαγωγικά μέρη ενός smartphone.

Διαθέτει το Ovi Store καθώς και εφαρμογές Mail for Exchange και IBM Lotus Notes Traveler για πρόσβαση στα περισσότερα εταιρικά emai.

Αναμένετε να κυκλοφορήσει το τρίτο τρίμηνο του 2010 και η τιμή του εκτιμάται γύρω στα 180 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου