greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Modern Warfare 2



Eνα ακόμα παιχνίδι που μπήκε στο βιβλίο Γκίνες εκτός απο το Assassin’s Creed 2 είναι το Modern Warfare 2.Μόλις από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του κατάφερε οι πωλήσεις του να ξεπεράσουν με ευκολία το Grand Theft Auto IV που ήταν ως τότε στην κορυφή με 310 εκατ.δολάρια.Συγκεκριμένα οι πωλήσεις έφτασαν λίγο λιγότερα από 405 εκατ.δολάρια.

5 σχόλια:

  1. Το παιχνιδι επειδή το παίξαμε ήταν αρκετά ικανοποιητικό.
    Υπερ:Καλα γραφικα,ήχος
    Κατα:μικρο gameplay.
    Γενικά ένα πολύ καλό παιχνίδι που όλοι αξίζει να παίξετε.
    Βαθμολογία: 8/10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. poli kalo painxnidi simfono...aksizei an kai sto easy to termatizeis se kana 6oro...alla na to paizeis monos...ennow oxi multiplayer...:P
    Bathmologia:8,5/10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε μου δεκτή η κριτική σου.Απλώς νομίζω ότι τέτοια παιχνίδια δεν αξίζει να τα παίζεις στο easy προτείνω medium ή hard.Θα δυσκολευτείς πολύ να το τερματίσεις και θα το ευχαριστειθείς πολυ πιο πολύ πιστεψέ με.Η αποψή μου είναι οσο πιο δύσκολο τόσο το καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. sto hard to termatisa kai mou pire poli ligo....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πιστεύω παρόλο που σε πήρε λιγο χρόνο θα το ευχαριστήθηκες.22 αποστολές είναι αρκετές για ένα καλό παιχνιδι.Θα ανεβάσουμε και άλλα άρθρα για παιχνίδια και θέλω να πεις και εκεί την γνώμη σου.Αν σου αρέσουν τετοιου είδους παιχνίδια η γνώμη μου είναι να παίξεις και το Crysis και Crysis warhead.Εχουν απιστευτα γραφικά και 8α αργήσεις να τα τερματίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή