greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.....................greek-informatics.blogspot.com...Kαθημερινή ενημέρωση.

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Επιτέλους κέρδη για την AMD

Έπειτα από τρία σχεδόν χρόνια ισχνών αγελάδων, η Advanced Micro Devices κατάφερε επιτέλους να περάσει σε θετικό πρόσημο, όπως φαίνεται και από τα οικονομικά στοιχεία που ανακοινώθηκαν για το πρώτο τρίμηνο του 2010. Η επεξεργασία των δεδομένων έδειξε ότι η AMD είχε κέρδη 257 εκατομμυρίων δολαρίων για το διάστημα από τον Ιανουάριο μέχρι και το Μάρτιο του 2010.

Η εξέλιξη αποκτά ιδιαίτερη σημασία αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτή η εποχή κάθε χρόνου χαρακτηρίζεται από μειωμένη κίνηση. Τα έσοδα της AMD ήταν 1,57 δισ. δολάρια, με ελαφρά μείωση από τα 1,65 δισ. στο τέταρτο τρίμηνο του 2009. Να σημειωθεί ότι το 2010 είναι η πρώτη χρονιά που η AMD δημοσιοποιεί οικονομικά αποτελέσματα χωρίς να συμπεριλαμβάνονται στην εξίσωση οι εργοστασιακές μονάδες της GlobalFoundries.

Αυτό, πάντως, που προξενεί ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι η AMD αναμένει μείωση των εσόδων για το δεύτερο τρίμηνο του 2010. Παραδοσιακά, το δεύτερο τρίμηνο κάθε χρόνου είναι καλύτερο από το πρώτο.

ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr , www.tcmagazine.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου